Üdvözöllek!

 

Jó helyen jársz, ha szeretnéd önazonosan képviselni magadat az élet minden területén Nőként, anyaként, vállalkozóként.

 

Eljött az idő, hogy végre felvállald magad, megvalósítsd álmaidat, és én támogatlak ebben!

Ezen a folyamaton én is keresztül mentem, nekem is hosszú időbe telt mire felvállaltam, hogy ki vagyok Én és mit akarok. Ma már tudatosan figyelek arra, hogy önazonos legyek, és másokat is ebben szeretnék támogatni!

Éveken keresztül online marketing kivitelezéssel foglalkoztam.

Ám eljött az a pont az életemben, amikor megkérdőjeleztem magamat, a munkámat, a mindennapjaimat az egész létezésemet. Teljesen elvesztettem a fókuszt, és a motivációt, hosszú hónapok teltek el így és nem láttam a megoldást, hogy mi az ami igazán érdekel, mi az ami ÉN vagyok, ki az aki ÉN vagyok. 

Ebben az útkereséses életszakaszban részt vettem egy vállalkozói női programban, ahol csodás, szívközpontú nőkkel ismerkedtem meg, akiknek szintén fontos az értékteremtő, egymást támogató közösség, szemlélet, és szolgáltatási paletta. Ebben az időszakban rájöttem, hogy vállalkozni nem csak gyomorgörccsel lehet, szorongva, tele félelmekkel. Rátaláltam önmagamra, megváltoztak az üzleti kapcsolódásaim, elérkezett a pont hogy tudtam már nemet mondani, és megfogalmazni mi az, amit nem szeretnék. 

Döntenem kellett, hogy maradok a jól megszokott komfortzónán belül vagy minden bátorságomat összeszedve kibújok a csigaházamból, és nyitok a változásra, önmagam felvállalására, egy olyan szabad, értékteremtő életre, amire mindig is vágytam.

Igenis fontos az önismeret, fontos a folyamatos fejlődés, a korlátozó hitrendszereink felismerése, blokkjaink feloldása és fontos, hogy önazonosak legyünk az életünk minden területén. Most már nyugodt szívvel vállalom a vállalkozásban is helye van/lehet az önismereti útnak, önismereti munkának, a szívből létezésnek, a spiritualitásnak.

Rájöttem, hogy nem vagyok egyedül. Egyre több kapcsolódásom, coachingom, üzleti partnerem van, akik ugyan így éreznek, és ezekben a folyamatokban is együtt emeljük egymást.

Célom, hogy támogassalak Téged is egy önazonos (vállalkozói) lét megteremtésében…

Kérdésed van?

További információra lenne szükséged?

Küldj üzenetet, vagy hívj fel!

Töltsd ki a lenti adatlapot és üzenetedre 24 órán belül válaszolok.

 

9 + 6 =

Temesvári Szilvi

marketing tanácsadó, life és business coach

+36-30-6953983

Konzultáció

Online vagy személyesen Biatorbágyon