Soulful Marketing

Hogyan dolgozunk együtt?

Együtt megtaláljuk a “miért” -ed, az üzeneted, az értékeidet, elhelyezünk téged a vállalkozói térképen és meghatározzuk helyedet saját piacodon. Könnyebb lesz kiállnod a világ elé, miután felismered az értéket, amit kínálsz.
Ha tudatosítod magadban, mit képviselsz, jobban tudsz erről kommunikálni.

Rátalálsz önmagadra.

Tisztázzuk a marketing elméletet, és fogalmakat – ha kell – és átültetjük a gyakorlatba, megnézzük a szolgáltatásaidat, termékeidet ideális ügyfél, árazás és értékajánlat szempontból is. Megalkotjuk a tartalommarketing naptáradat, a posztolási és kommunikációs stratégiádat.

Tökéletesítjük az ötleteidet.

Rendszerezzük a feladataidat, priorizálunk, folyamatleírásokat alkotunk, amik megkönnyítik a tervezést. Vevőszerző rendszert építünk, kialakítjuk terméklépcsődet és megtervezzük a leendő kampányaidat, projectjeidet.

Lesz saját terved amit örömmel alkotsz, és követsz.

Mikor van rám igazán szükséged?

Milyen az

örömteli vállalkozás és szívből jövő, önazonos marketing stratégia?

  • Összhangban van Veled és a Te személyiségeddel
  • Amikor ismered Önmagadat, és az értékeidet, tisztában vagy a céljaiddal, ideális ügyfeled, álom vevőd is jobbat rád talál
  • Örömmel vállalkozol, mert tudod, mi a dolgod, az értékteremtő hivatásodnak élhetsz
  • Kialakult szabályaid, értékeid vannak, amit büszkén vállalsz és a vállalkozásodban is képviselsz. Ettől vagy önazonos, és a téged megillető árat is magabiztosabban fogod elkérni
  • Sikeresen működteted a kialakított rendszeredet, és marketing eszközeidet , ezáltal gördülékenyen megy a kommunikációd, az értékesítésed
  • Több ügyfelet, megkeresést, ezáltal több bevételt tudsz teremtesz, mert bízol magadban a tudásodban, tudod hogy értékes vagy
  • Könnyedebben tervezel hosszabb távra, akár hónapokra előre is

Mi történik,

ha eljövök?

1.

Tisztában leszel a saját értékeiddel, önazonosan tudod magadat képviselni az online térben – megismered önmagad, és az erősségeidet.

2.

Tudni fogod hogy mik azok a SM felületek, amit szívesen használsz és az üzleti céljaidnak megfelelőek. Bátran és magabiztosan kommunikálsz- ha ez a cél – , tudni fogod, kinek, mit és hogyan kommunikálj.

3.

Önállóan képes leszel a folyamataid koordinálására, tudsz egyedül stratégiát alkotni. Tisztában leszel a rövid, és hosszú távú terveiddel, az üzleti céljaiddal – legyen az célcsoport újradefiniálás, bevétel növekedés, emai lista építés, termékbevezetés. Kész ToDo terved lesz akár már az első saját webinárodra, workshopodra.

4.

És ami nem megy , azon meg nem fogsz tovább görcsölni, mert vagy elengeded vagy kiszervezed 🙂

Így tudunk együtt dolgozni:

Basic konzultáció

Ha gyors segítségre, tanácsra van szükséged vagy információt szeretnél gyűjteni. Átbeszéljük a kérdéseidet, elakadásaidat, és kapsz egy iránymutatást, átnézzük a social felületeidet. Lényegretörő online konzultáció.

24.000 Ft

Intense

Ha szeretnél egy nagy löketet, megtervezni a következő időszakot, célokat kitűzni vagy fókuszáltan foglalkozni a vállalkozásoddal és magaddal. Egy-egy témát alaposabban körbejárunk. Közös ötletelés, kampány tervezés, kidolgozás, stratégia alkotás. 4 x 90 p

96.000 Ft

Soulful Marketing Mentorprogram

Egyéni tempójú marketing mentorálás, lépésről lépésre átvesszük a vállalkozásodat érintő területeket, de ha arra van szükség lesz időnk “lelkizni” is. A témákat aszerint határozzuk meg, melyek szolgálják legjobban a haladásodat és fejlődésedet. Checklistekkel, feladatokkal készülök. A program alatt folyamatosan elérhető vagyok számodra, nem csak e-mailen. Hetente vagy kéthetente találkozunk 7-9 alkalommal, max. 2 órára, a konzultációkon közösen dolgozunk.

224.000 Ft

Hogyan

tovább?

Várlak egy ingyenes konzultáción, ott megbeszélünk minden felmerülő kérdést, és együtt eldöntjük, hogyan tovább.

Foglalj időpontot egy díjmentes felfedező hívásra

Ha szeretnél még részletesebb leírást a programokról, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és küldöm számodra:

Kérdések és

válaszok

Kérdések és

válaszok

Igen! Célom, hogy segítőként is meg tudj élni a vállalkozásodból. Coach, kineziológus, theta healer, vagy bármilyen terapetuta is legyél, örömmel dolgozom veled. Segítek, hogy kreatív, intuitív éned áramlásban maradjon.

Számomra a legfontosabb, hogy együtt a fejlődj a vállalkozásoddal, mert a kettő nincs meg egymás nélkül. A célom hogy megértsd mit, miért csinálsz a marketingedben, és az értékesítésed során, közben pedig jobban megismered Önmagad és az értékeidet.

Az online kurzusok általában elméleti anyagot tartalmaznak, nincs lehetőség az egyéni szempontokat figyelembe venni. Nekem az a célom, hogy a gyakorlatban tudjak neked segíteni konkrétumokkal, check listekkel nézőpontváltással.Igen! A konzultációknak, és a programnak nem feltétele, de mindenképpen szükséges, hogy nyitott legyél önmagad megismerésére!

A 30 perces ingyenes konzultációt azért teszem lehetővé, hogy megismerjük egymást, és átbeszéljük, mi lenne számodra ideális megoldás. Nem kell azonnal dönts, megnézzük a lehetőségeket. Ha nem találunk közös pontot, akkor nem “erőltetünk” semmit.

Igen, a célom hogy a legmegfelelőbb támogatást nyújthassam számodra, ha a fentiek között nem találod a Neked valót, beszéljünk róla.

Igen, segítek neked letenni az alapokat, amire utána könnyen építkezhetsz. A személyiségedhez megfelelő stratégiát alkotunk. Érteni fogod mit miért csinálsz.

Igen, szintlépéshez mindenképpen kell egy átgondolt stratégia, és marketing terv. Kampányidőszakok, jól működő FB hirdetés, delegálás, konverziók, automatizálás. Egy jól működő vevőszerző rendszert fel kell építeni.

Igen, a  “Biztos alapok” program során lehetőség van 2 részletben fizetni.

A megbeszélések online a Google Meet vagy Skype-n keresztül történnek. Google drive dokumentumokat használunk, és egyéb feladatokkal dolgozunk. Közösen. 

Nem adok át egy előre elkészített 20 oldalas kész marketingstratégiát, hogy
“akkor ezt csináld meg”.

Technikai beállításokkal nem foglalkozunk, ha szükséges javaslok szakembert számodra.