Hogyan tudunk együttműködni? 

 

Nőként, anyaként, vállalkozóként mindannyian rendszeresen szembesülünk kihívásokkal, próbálunk minden szerepünkben helyt állni, és szerepeinket harmonikusan működtetni. Van, akinek könnyebben megy, van akinek nehezebben. Ha úgy érzed, hogy felborult az egyensúly, és szeretnél visszatalálni a belső iránytűdhöz vagy olyan élethelyzetben vagy, amiben megérett a változás, akkor jó helyen vagy…
Ha nem vagy biztos magadban, akkor jelentkezz be egy ingyenes konzultációra és közösen eldöntjük a folytatást.

Tedd meg az első lépést!

Vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén. A legegyszerűbb, ha felhívsz telefonon, az e-mailes megkeresésedre 24 órán belül válaszolok.

Díjmentes konzultáció

Egyeztetünk egy időpontot egy ingyenes telefonos vagy videós konzultációra, és még többet tudhatsz meg a coaching folyamatról. Megismerkedünk, és eldöntjük hogy elkezdjük-e a közös munkát.

Vágjunk bele!

Megbeszéljük a pontos részleteket, a kereteket, elkezdjük a közös munkát. Hetente, vagy kéthetente találkozunk. Feltárjuk a problémákat, célokat (részcélokat) határozunk meg.

Köteleződj el

Már a folyamat kezdetén köteleződj el Önmagad és a változás mellett, én végig támogatlak ebben. Megoldási alternatívákat dolgozunk ki, és akciótervet készítünk. Fektess energiát a céljaid elérésében!

Éld meg a változást- Ünnepeld a sikereidet.

Ünnepeld a sikereidet.

Jó helyen jársz, ha szeretnéd önazonosan képviselni magadat az élet minden területén Nőként, anyaként, vállalkozóként.

 

Eljött az idő, hogy végre felvállald magad, megvalósítsd álmaidat, és én támogatlak ebben!

Ezen a folyamaton én is keresztül mentem, nekem is hosszú időbe telt mire felvállaltam, hogy ki vagyok Én és mit akarok. Ma már tudatosan figyelek arra, hogy önazonos legyek, és másokat is ebben szeretnék támogatni!

Kérdésed van?

További információra lenne szükséged?

Küldj üzenetet, vagy hívj fel!

Töltsd ki a lenti adatlapot és üzenetedre 24 órán belül válaszolok.

 

13 + 7 =

Temesvári Szilvi

marketing tanácsadó, life és business coach

+36-30-6953983

Konzultáció

Online vagy személyesen Biatorbágyon