Marketing/Üzleti coaching

 

A marketing fókuszú üzleti coaching során támogatom a „vállalkozói én” megszületését, segítek, hogy egyededül átlásd, és koordináld saját marketing folyamataidat. Ebben a segítő beszélgetés sorozatban Te és a vállalkozásod van a középpontban.

Mit jelent ez valójában?

Górcső alá vesszük a vállalkozásodat és Téged. Segítek a kezdeti fázisban, amikor sok az ötlet, de nem tudod, hol is kellene elkezdeni. Vagy ha már olyan szakaszban vagy, ahol már nincs több ötlet, és nem tudod mit kellene tenni.

Megnézzük, hogy mi az, ami működik, mi az amiben jó vagy. Áttekintjük a meglévő erősforrásokat, és hogy mi a fejlesztendő terület. Stratégiát állítunk fel, kitűzzük a célokat, és akciótervet készítünk hogyan fogod tartani a fókuszt, és elérni a célodat.

Ott, és abban segítek amiben kell. 

 

Végigkísérlek a nulladik lépéstől a megvalósításig

Legyen az egy vállalkozói álom megszületése vagy egy élethelyzet, amiben előrelépést szeretnél. Aktív figyelemmel jelen vagyok, és csak rád figyelek. Segítek az utadon, hogy rájöjj honnan hová szeretnél eljutni.

Támogatás

Támogatlak, ha úgy érzed, hogy el vagy veszve a teendőkben, el vagy akadva a ’hogyan tovább’-ot illetően. Ha úgy érzed, hogy több van benned.

Motiváció

Motivállak, ha azt érzed kell valaki aki túllendít a holtponton, ha szeretnél valakivel (rendszeresen) egyeztetni, aki segít túljutni az elakadásodon.

Fejlődés

Kitűzzük a célokat, és eszközöket keresünk hozzá. Egy kicsit tágítjuk a komfortzónádat, hogy az igazi fejlődés útjára lépjél. Fogom a kezed és segítek, hogy elérd a céljaidat. 

Neked szól ez a marketing/coaching, ha:

• szeretnél elindulni, váltani

• megtalálni a hivatásodat és kiteljesedni

• rátalálni önmagadra és a miértedre

 • felvállalni végre, hogy mivel foglalkozol

• önazonosan, szívből vállalkozni

Legyél a saját vállalkozásod marketingese

Elakadásból erősségek

Kezdjük az alapoktól, hogy átlásd és egyedül is képes legyél helyt állni az online világban. Átbeszéljük az elakadásaidat a saját (marketing) folyamataidban, kitűzzük a céljaidat, és akciótervet készítünk. Nem egy újabb online tréning, és nem egy „tucat termék” egy személyre szabott segítő beszélgetés ahol Te (mint ember) és a vállalkozásod van a középpontban.

Kiknek szól?

Azoknak a szívközpontú vállalkozóknak, akik szeretnének rendszerben gondolkozni, megtervezni a folyamataikat vagy egy összetett értékesítési folyamatot. Akik tudják, hogy kell a marketing de „sosem voltak jó benne”. Akik szeretnének a saját vállalkozásuk marketingesei lenni, és mindezt könnyedén örömteli módon tenni.

Miről lesz szó?

Te és a vállalkozásod

Átbeszéljük az elakadásokat, kitűzzük a célokat  a Te vállalkozásodra, a Te értékeidre fókuszálva, hiszen minden folyamat mögött ott van az ember.

Milyen területeken tudok Neked segíteni?
  • Pozicionálás,
  • Célcsoport meghatározás,
  • Stratégia,
  • Marketing eszközök,
  • Kampányok,
  • Social Media
Mit jelent ez a gyakorlatban?

Marketing alapfogalmak átbeszélése, célcsoport meghatározás, termékek, szolgáltatások kialakítása, termékpiramis, tartalommarketing stratégia, személyes márka építés alapok. 

Mikor tudunk a leghatékonyabban együtt dolgozni?

Ha fontos számodra az önismeret, és a fejlődés, keresed a folyamataid mögött a „miért”-et.

Ha szeretnél rálátni a korlátozó hitrendszereidre, szívből szeretsz vállalkozni (segítő szakmában dolgozol).

Miről lesz szó konkrétan?

Üzleti célok – Honnan hová szeretnék eljutni. Mi a „miért”-em. Ki vagyok én a vállalkozásomban?

Online kommunikáció – Mit posztoljak, kinek, minek és hol? ….. Mindezt önazonosan.

Új termék, project van a láthatáron – Hol is kezdjek bele?

Stratégia megalkotása – Önállón képes leszek a folyamataim koordinálására.

Ezen kívül szó eshet még…

Az árazásról, a belső motivációról, női energiákról, örömteli teremtési folyamatról, bőségről, áramlásól, arról az önismereti útról, amin végig megyünk és megéljük a felismeréseinket , a belső kis lángunk fellobbanásáról. Amikor olyan belső energiára bukkanunk, amiről nem is tudtuk hogy létezik… smile

Hogyan tovább?

Vedd fel velem a kapcsolatot, és egy ingyenes konzultáció keretén belül megbeszéljük a továbbiakat.